bg-contact

DIPI-moto is gepassioneerd door en gespecialiseerd in 'Motorcycle Life Style'.

Locatie

imglocatie

( bron: www.middenbrabantpoort.nl)

DIPI-moto is te vinden op het centraal gelegen en duurzaam ontwikkelt industrieterrein Midden Brabant Poort (www.middenbrabantpoort.nl), aan de snelweg A58 tussen Tilburg en Breda. DIPI-moto en Bedrijven Terrein Midden Brabant Poort hebben gezamenlijke doelstellingen; ondernemerschap, samenwerking en duurzaamheid. Vanuit deze centrale locatie zijn wij makkelijk bereikbaar voor ons bedieningsgebied.

 

Om een helder beeld te krijgen van de centrale ligging, vindt u hieronder een overzicht van reistijden vanuit het centrum van verschillende steden naar DIPI-moto.

  • Tilburg – 10 km
  • Breda – 16 km
  • Eindhoven – 44 km
  • Waalwijk – 25 km
  • Rotterdam – 68 km
  • Antwerpen – 64 km

 

Ons pand is gerealiseerd met het oog op maatschappelijk duurzaam ondernemen. De drie P’s staan hier centraal. Er dient bij de ontwikkeling een goede balans te zijn tussen people, planet en profit. Eén van de maatregelen is de realisatie en toepassing van collectieve systemen voor warmtekoude opslag (WKO) en warmtekrachtkoppeling (WKK). Met deze systemen worden we optimaal voorzien in een eigen energievoorziening van, voor en tussen bedrijven. De toepassing van deze systemen zorgt voor een optimalisatie in hergebruik en levering van de restcapaciteit in diverse energiestromen van de te vestigen bedrijven. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het verminderen van de milieubelasting van het bedrijvenpark. Het systeem geeft goedkope warmte in de winter en koeling in de zomer. Hiermee kan tot 32% bespaard worden op de energielasten.

 

Een filmpje van de installatie op de Midden-Brabant Poort kunt u hier bekijken

Bekijk het filmpje hier