bg-contact

DIPI-moto is gepassioneerd door en gespecialiseerd in 'Motorcycle Life Style'.

Huisvesting

Sinds April 2011 zijn wij gevestigd in onze nieuw opgeleverde zaak van totaal 1800m² met twee verdiepingen. Het pand is onderverdeeld in een showroom, werkplaats, stalling voor motoren, magazijnen en een inpandige motorenwasgelegenheid.

 

De showroom van ruim 1200m2 waar wij een groot assortiment motorfietsen etaleren. Wij hebben een gemengd aanbod aan nieuwe en jong gebruikte motorfietsen voorradig. Ook presenteren wij de bijbehorende kleding en accessoires.

 

De werkplaats is het hart van onze organisatie. In onze werkplaats beschikken wij over een vijftal werkplaatsbruggen. De ruime opstelling stelt ons in staat de nadruk te leggen op orde en schoonheid wat enerzijds voor ons prettig werkt en waar we voor u precisie tijdens de werkzaamheden garanderen. Al vanuit de showroom is de werkplaats te zien aangezien wij bewust gekozen hebben voor glazen separatiewanden.

 

De inpandige motorenwasgelegenheid stelt ons in staat om ook tijdens minder gunstige weersomstandigheden comfortabel en voorzien van goed verlichting motoren klaar te maken voor de showroom. Rekening houdend met het milieu is onze wasgelegenheid uiteraard voorzien van olie- en vettenafscheiders.

 

De aparte binnenstalling biedt plaats aan uw motorfiets wanneer deze bij ons moet overnachten gedurende onderhoud en/of reparatie of tijdens winterstalling. De binnenstalling is niet vrij toegankelijk voor publiek, voorzien van vloerverwarming, klasse alarm en biedt 220V gelegenheid voor gebruik van uw bijgeleverde druppellader. Wij verzekeren u over uw motorfiets te waken. Deze beveiligde stalling biedt capaciteit voor 80 motoren. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden voor najaar- en voorjaarstalling.

 

De onderdelenmagazijnen stockeren de onderdelen die nodig zijn om diverse werkzaamheden in de werkplaats te voltooien. Van alle filters, oliën en smeermiddelen tot een ruime voorraad sport, toer- en all-roadbanden worden geconditioneerd opgeslagen.