Winkel

 
DIPI-moto is gepassioneerd door en gespecialiseerd in 'Motorcycle Life Style'. Los van vluchtige trends op zoek naar autenthieke belevenis van de motorfiets als passie. Heritage, stijl, kwaliteit, beleving en service zijn daarbij onze sleutelwoorden. Bij ons vindt u zowel alle nieuwe modellen maar ook altijd een hele mooie selectie jong gebruikte motoren welke niet van nieuw te onderscheiden zijn. Naast motoren bieden wij u ook een rijkelijk aanbod bijpassende kleding, accessoires en onderdelen. Kortom een one-stop-shop voor al uw motorfiets behoeftes.

 
DIPI-moto is officieel dealer van:
 
MV Agusta (gespecialiseerd in verkoop nieuw/gebruikt, onderhoud en reparaties)
 
 
 
 
Het volledige MV Agusta gamma is te bezichtigen in onze showroom te Gilze. Wij doen ons uiterste best 365 dagen per jaar alle nieuwe modellen aan u voor te kunnen stellen. Tevens hebben wij de meest recente demo's aanwezig op welke u kan testrijden vooraleer u overgaat tot aankoop van uw MV Agusta. Alsof de seriematig vervaardigde MV Agusta nog niet exclusief genoeg zijn, doen wij er nog een schepje bovenop. DIPI-moto toont u een collectie limited edition welke in kleine oplage van slechts 300 gemaakt worden voor uitverkorenen en zelfs 99 stuks oplage hebben we staan. Ons aanbod MV Agusta's is om van te watertanden.
 
Ook onze jong gebruikte MV Agusta's lopen uiteen van de F4 750 EVO 3 tot Limited "AGO" en weerstaan werkelijk alle toetsen der kritiek en zijn haast niet van nieuw te onderscheiden. Wij vernemen graag naar welke MV u op zoek bent. Ook wanneer wij uw MV niet in de winkel hebben staan aanvaarden wij iedere zoekopdracht. Wij vonden eerder in opdracht van onze klanten zeer unieke motoren welke niet beschikbaar waren in de vrije handel. Meer informatie over de Limiteds kunt u vinden onder het kopje Collector Items

Husqvarna Super Motard / Enduro dealer (gespecialiseerd in verkoop nieuw/gebruikt, onderhoud en reparaties)
 
 
 
 
 
 
Voor de meest radicale Super Motards bent u bij Husqvarna op het juiste adres. Met de 449 SMR, 511 SMR, 630 SM en Enduro uitvoeringen heeft Husqvarna een heel mooi aanbod stop-and-go motoren. Vanaf 2009 zijn alle modellen voorzien van injectie, dit maakt het gas nog mooier en directer aanstuurbaar. Onze werkplaats is volledig up-to-date om het Husqvarna injectie systeem af te stellen. Het één-cilinder SuperMotard segment is één van de snelste groeiende in de markt. Bedenkbare redenen hiervooor zijn: Fun, Wendbaarheid, Betaalbaarheid, Stoerheid. Voor verkoop, onderhoud, accessoires, kleding en herstellingen bent u bij ons op het juiste adres. Meer fun op twee wielen bestaat niet.
 
Altijd alle nieuwe modellen uit voorraad leverbaar.
 
 

KTM ( Kwaliteit Dealer Van Het Jaar ) READY-TO-RACE
"Vol trots hebben wij deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen van KTM Nederland voor onze klantgerichte inzet naar U in het afgelopen jaar. Kwaliteit is ons streven tijdens Verkoop, Werkplaats en AfterSales activiteiten voor het optimaal genot van uw motorfiets. Wij streven ernaar om onze bestaande klanten met minstens zoveel zorg in de toekomst te bedienen, en onze nieuwe klanten deze kwaliteit te laten ervaren. Wij zijn enthousiast over KTM en dragen dit graag uit naar onze klanten", DIPI-moto.
 
Het volledige modellen gamma '09 KTM Street Motorcyles kan u bij ons als eerste vinden: 690 SM, Duke III, SMC, 690 Enduro (R), 990 SuperDuke (R), RC 8 (R), 990 SM, 990 SM Travel, 990 SM Race, 990 Adventure ABS, 990 Adventure R. Om ervoor te zorgen dat de KTM volledig aan uw verwachtings patroon voldoet bieden wij u graag de gelegenheid tot proefrijden. En voor het geval dat een half uurtje proefrijden niet genoeg voor u is, kan u hem ook per dag huren. Het huurbedrag trekken wij dan af van de aankoopsom van uw nieuwe motorfiets.

     Bimota, Cagiva, Vespa motorscooters
 

DIPI-moto team:   "Wij staan voor u klaar. Uw tevredenheid is ons streven"
 
 
 
Bas Harmsen
 
Product specialist /
AfterSales
Dick Harmsen
 
Eigenaar / Collectioneur
Pieter van den Braak
 
Technisch specialist:
- MV Agusta, Cagiva, Husqvarna
- KTM street gecertificeerd
- Vespa gecertificeerd
- SCM alarm installateur
 

 
 

  
DIPI-moto || Phantom 1 || 5126 RJ Gilze || T: 0161 - 74 40 40 || M: 06 - 51 88 43 32 || E: info@dipimoto.nl