Kleding

DIPI-moto presenteert de nieuwe 2013 collectie in huis van de merken die u van ons verwacht: KTM, MV Agusta, Bimota, Cagiva, Husqvarna, Vespa en Davida. Zowel de motorkleding voor uw optimale bescherming op de motorfiets alsook de vrijetijds kleding welke u ter allertijde goedgekleed rond laat lopen wanneer u niet op de motorfiets zit. Onze merken vertegenwoordigen meer dan enkel de motorfiets; de bijpassende life-style outfit versterkt nog meer de samenhorigheid in de community.

 
De volledige nieuwe collectie MV Agusta kleding hebben we nu in onze showroom hangen. De nieuwe vintage vrijetijds kleding is nu nog beter betaalbaar. Het leder verzorgt door Spike; race overalls, combi overalls of losse motorjassen/ broeken zijn nu ook in de nieuwe kleuren verkrijgbaar. Speciaal voor de Pearl Witte kleur in de nieuwe motoren modellen lijn is er nu ook bijpassend leer verkrijgbaar. Kom gezellig langs om onder genot van een bak koffie de nieuwe collectie te bekijken, of contacteer ons voor beschikbaarheid. Wij zenden voor uw gemak ook per post door Nederland en BelgiŽ tegen vooraf betaling.


 
 
Ook wanneer het aankomt op aanverwante producten voor voor, na en naast de motorfiets, is KTM toonaangevend. Power Parts noemen we dit in KTM woorden. Met de 2008 kledingcollectie laat KTM nogmaals zien hoe style, draagbaarheid, kwaliteit en prijs gecombineerd kan worden. Omdat vele KTM rijders maar ook zelfs gewoon KTM liefhebbers hiervan al op de hoogte zijn, zien we jaarlijks een nog uitgebreidere collectie. Originaliteit staat voorop.

De Power Wear van KTM is onderverdeeld in de volgende categorieŽn: Style Equipment, Spring Collection, Off-Road Equipment, Street Equipment, Racegirl Equipment, Racekid Equipment, Orange Equipment, Kini Red Bull Collection, Pit Beirer Collection.

Dit levert een erg uiteenlopende producten range. Voor de straat rijder is er zowel textiel als lederen overalls en combi pakken, handschoenen, helm, onderkleding en rugzakken. Voor de echte enduro / adventure rijders bieden wij de volledige rij en reis uitrusting. Daarnaast bieden we professionele cross competitie kleding aan: helmen, brillen, body protector, shirts, onderkleding, broeken en laarzen. En zelf voor camper uitrusting in steil wordt gezorgd: toasters, campingstoelen, tenten, reisrugzakken,.... En dit alles voor vrouwen, mannen en kinderen.

Kom geheel vrijblijvend langs om onder het genot van een kop koffie dit unieks te bekijken. Eventueel versturen wij ook per post in Nederland en Belgie
, bij vooruit betaling. 

 
DIPI-moto || Phantom 1 || 5126 RJ Gilze || T: 0161 - 74 40 40 || M: 06 - 51 88 43 32 || E: info@dipimoto.nl